Avöser

Blandare

Blandare

En blandare eller kran som många säger må ses som en liten del av ditt kök eller badrum men en väl utvald blandare kan vara just det som sätter den sista touchen på ett fulländat rum. En funktionell blandare är av stor vikt i vardagen och önskemålen är många, den ska inte bara leverera vattnet i rätt temperatur och mängd utan även vara prydlig och stilren. Hög kvalité, praktisk och snygg design, vi har leverantörer som kan leva upp till dina krav.

Både badrumsblandare och köksblandare är något du använder dagligen och det är viktigt att dess kvaliteter uppfyller dina krav för att underlätta vardagens sysslor. Designen och egenskaperna på en blandare varierar och vi har försökt att skapa ett sortiment för både moderna och traditionella miljöer. Just för att alla ska hitta något som passar personliga behov och skapa en enhetlig stil i ditt kök eller badrum.

Bland våra leverantörer hittar du FM Mattsson, Oras, Gustavsberg, Mora, Hansgrohe och Grohe. Vi hoppas att du finner det du söker med ett sortiment som erbjuder b.la. Beröringsfria, termostatblandare, blandare till tvättställ, kök, dusch, bidé och badkar. I vårt sortiment finns även blandarfästen och bottenventiler. Man bör fundera på specifika önskemål vid val av blandare. Vi har blandare som erbjuder olika funktioner såsom hetvattenspärr, skållningsskydd, keramisk tätning och vattensparande teknik. Du hittar våra blandare för tvättställ, badkar, dusch i badrumskategorin och våra köksblandare Här på Evbutiken.se till mycket bra priser.

 

Sortera utifrån
Duschset och tillbehör
Reservdelar Till
Typ
Utförande
Diskmaskinavstängning
Med Bottenventil
C/C Avstånd
Tillverkare
Pris
0 kr 9980 kr 0 kr to 9980 kr

 

Efter att du tryckt på köp så hittar du produten i varukorgen längst upp till höger på sidan

171 objekt

per sida

171 objekt

per sida