Avöser

Wc-stolar

På Evbutiken kan du hitta din nya toalettstol. Med vårt stora utbud hittar du en toalettstol som passar dig från pålitliga och populära märken så som Gustavsberg, Geberit, Ido och IFÖ. Här hittar du toalettstolar för ditt badrum till ett bra pris och hög kvalitet. Smuts och annat har svårare för att riktigt bita sig fast med blankt och slitstarkt porslin. 

Utformningen av toaletten är viktig för intrycket av ditt badrum. Vi har vägghängda toaletter för dig som inte vill att toaletten har kontakt med golvet för enklare städning av golvytor. Satsa på en toalettstol av god kvalitet som håller i många år framöver och som dessutom är snygg och bekväm att använda. Det handlar ju trots allt om hemmets mest använda stol.

Nu kan du sluta leta överallt för Evbutiken.se finns den wc-stol du söker, här finns golvstående wc-stolar, förhöjda wc-stolar, wc-stolar med och utan skruvhål och dolda avlopp och vägghängda wc-stolar som gör ditt badrum extra lättstädat. Beställ en wc-stol från evbutiken breda sortiment från en rad ledande leverantörer till ett pris som får våra konkurrenter att blekna. Hos evbutiken hittar du även olika tillbehör till din wc- stol som wc- sitsar i många utföranden och färger som gör ditt toalettbesök bekvämare och som matchar övrig badrumsinredning.

Sortera utifrån
Höjd cm
Modell
Montering
Tillverkare
Pris
0 kr 15434 kr 0 kr to 15434 kr

 

Efter att du tryckt på köp så hittar du produten i varukorgen längst upp till höger på sidan

60 objekt

per sida

60 objekt

per sida